Ulkoistettu palkanlaskenta on huoleton ratkaisu palkkahallintoon

Palkanlaskennan ei tarvitse olla päänvaiva – ulkoista se ja vaikka koko palkkahallinto meidän ketteriin käsiimme!

Ulkoistettu palkanlaskenta vapauttaa arvokasta aikaasi ja energiaasi. Samalla palkka-asiat tulevat hoidetusti varmuudella ammattitaitoisesti ja täsmällisesti. OMA Palkanlaskenta onkin palvelu, joka kattaa halutessasi vaikka koko palkkahallinnon.

OMA Palkanlaskenta sisältää kaikki palkanlaskennan prosessin vaiheet palkkatapahtumista maksatukseen. Hoidamme myös raportoinnin ja sähköisen arkistoinnin. Neuvomme myös ilomielin, mikäli palkka- ja työsuhdeasiat mietityttävät!

Ulkoistettu palkanlaskenta hoitaa kaiken tämän puolestasi

Ja takuulla työehto­sopimusten ja lain­säädännön pykälien mukaan

  • Palkkalaskelmat palkansaajille
  • Palkkojen yhteenvedot ja palkka­todistukset
  • Lomapalkkojen laskennat
  • Palkkojen maksu pankkiin
  • Vuosi-ilmoitukset ja tulorekisteri-ilmoitukset
  • Neuvonta


Meillä on mainiot sähköiset prosessit ja sitäkin mainioimmat palkanlaskijat, jotka varmistavat yrityksesi arjen sujuvan pyörimisen!

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Miksi ulkoistettu palkanlaskenta kannattaa?

Koska aikasi on arvokasta ja kenenkään ei tarvitse osata kaikkien alojen tehtäviä! OMA Palkanlaskenta -palvelun palkanlaskijat tuntevat laskennan lakipykälät ja ovat perillä uusimmista palkkahallinnon tuulista. He hallitsevat myös erityistilanteet, tuntevat tarvittavat tukiverkostot ja mikä parhainta – säästävät hermojasi karsimalla yhden pakollisen työtehtävän listaltasi. 

OMA Yrityspalveluilla sinua palvelee palkkahallinnon rautaiset ammattilaiset

Tuula on OMA:n luottopakki, joka on ollut mukana jo vuodesta 2019. Tuula pitää henkilöstön hellässä huomassaan, mutta on sen lisäksi palkkahallinnon kruunaamaton kuningatar. Hän ratkoo niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin haasteet. Lempinimi “toimiston tiukka” on kaikella rakkaudella annettu, sillä tosiasiassa Tuula on erittäin arvostettu ja pidetty tiiminjäsen.

Tuulan supervoima: Taitaa ja tulkitsee eri alojen TES:sit kuin vettä vain. Palkkahallinnon mestari.

Terri on OMA:n oma “IT-tukihenkilö”. Terri löysi tiensä taloushallintoon IT-alalta ja siksi hänen puoleensa käännytäänkin aina kun ohjelmistojen kanssa on häikkää. Ohjelmisto-osaamisen lisäksi hän on äärimmäisen kiinnostunut sisäisen laskennan asioista ja controller-tehtävistä. Hän kehittää osaamistaan jatkuvasti työn ohessa.
Terri taitaa myös palkanlaskennan salat!

Terrin supervoima: On toiminut yrittäjänä entisessä elämässään ja tuntee siksi syvää paloa auttaa yrittäjiä yrittäjän näkökulmasta.