OMA Assari on yrityksen arjen assistentti

OMA Assari on assistentti-, sihteeri- ja toimistopalveluiden moniosaaja, joka palvelee yrittäjiä arjen askareissa. Ulkoistetun assistenttipalvelun avulla sinun ei tarvitse palkata omaa työntekijää, jos tarve on vaikkapa vain lyhyelle avulle. 

Päätoiminta-aluettamme on Raisio ja Turku sekä niiden lähikunnat kuten Lieto, Naantali, Kaarina, Masku ja Rusko. Olemme kuitenkin yritysten käytettävissä myös koko Suomen alueella kaikissa etänä tehtävissä töissä.

OMA Assarille voit ulkoistaa huoletta niin tiukkaakin taitoa kuin rutiininomaista osaamista vaativat työt, kuten:

 • Laskutus ja laskujen maksaminen, ostolaskujen käsitteleminen ja myyntilaskujen tekeminen
 • Asiakasjärjestelmien ja tietokantojen ylläpito ja päivitys
 • Alustava kirjanpito
 • Tilastojen ja raporttien koonti
 • Asiakirjojen laadinta ja arkistointi
 • Kokousten ja muiden tilaisuuksien järjestäminen
 • Palkanlaskenta
 • Yhteydenpidot viranomaisiin ja virastoihin, kuten verottajaan, eläkevakuutuslaitoksiin, Kelaan ym.
 • Juoksevat tehtävät (esim. kotisivujen ja sosiaalisen median päivitys)
 • Matkajärjestelyt tarjouspyynnöistä lippujen varaamiseen
 • Relocation-palvelut ja HR-palvelut

Myös osto- ja myyntireskontran hoito onnistuu. Pieni tai suuri toimistotyö, meillä on valmiudet molempiin.

Osto- ja myyntireskontra »
Johdon assistentti »

Mikä on OMA Assari?

Sihteeri, johdon assistentti… Arjen toimistoavulla on monta nimeä ja tehtävää!
Jotka kaikki kiteytyvät OMA Assari -nimiseen palveluun, joka räätälöidään joustavasti juuri teidän yrityksenne tarpeiden mukaan. 

OMA Assari toimii yrittäjän ja johdon joustavana ja luotettavana tukena niin säännöllisissä kuin projektiluontoisissa toimistotöissä. Työtehtävät sovitaan aina tarpeidesi mukaan, minkä ansiosta et maksa turhasta – vain ja ainoastaan sovituista töistä sekä tunneista.

Asta ottaa sinusta kopin

Meidän Astalta ei jää mikään homma hoitamatta. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset arjen assistenttia mihin tahansa työhön!

Jos Astaa pitäisi kuvata yhdellä termillä. olisi se toimeen tarttuva. Hän todellakin tarttuu toimeen oli kyseessä sitten mikä tahansa asia maan ja taivaan väliltä. Asta menee asiakasyritykseen ja PUM – asiat edistyvät. Tästä syystä assaripalveluiden operatiivinen johto sopii hänelle kuin nenä päähän. Ihan tykkimuija, kuten Sanna sanoisi.

Astan supervoima: Ilmiömäinen kyky organisoida asioita. Mitä sotkuisempi keissi, sitä paremmin Asta loistaa. Astan mielipureskeltavaa ovatkin esimerkiksi yrittäjien kauhuna tunnetut ohjelmistovaihdokset.

Miksi kannattaa hankkia OMA Assari?

Oma assari ei ole vain mukavuuskysymys. Se on tuottavuusasia. Jos käytät yrittäjänä tai johtoasemassa toimivana kalliita tuntejasi yksinkertaisiin tehtäviin, tuhoat yrityksen tuloksentekokykyä. Yksinkertaiset ja rutiininomaiset tehtävät kannattaa ulkoistaa edullisempiin käsiin.