Johdon assistentti hoitaa arjen juoksevat toimistotyöt

Puhtaaksikirjoituksesta asiakaspalveluun, tukkukäynteihin ja arkistointiin – arjen asiantuntijana OMA Assari on monipuolinen johdon assistentti ja sihteeri yrityksesi juokseviin toimistotöihin.

Meiltä saat tehokkaat ekstrakädet joko kiireavuksi tai jatkuvampaan tarpeeseen. Teemme sopimukset joustavasti tarpeidesi mukaan, joten maksat aina vain tehdystä työstä toteutuneista tunneista.

OMA Assari palvelee yrittäjiä ja johtotehtävissä toimivia etänä kaikkialla Suomessa! Tulemme myös tarvittaessa paikan päälle, mikäli toimistonne sijaintipaikka on Raisio tai Turku.

Jos Astaa pitäisi kuvata yhdellä termillä. olisi se toimeen tarttuva. Hän todellakin tarttuu toimeen oli kyseessä sitten mikä tahansa asia maan ja taivaan väliltä. Asta menee asiakasyritykseen ja PUM – asiat edistyvät. Tästä syystä assaripalveluiden operatiivinen johto sopii hänelle kuin nenä päähän. Ihan tykkimuija, kuten Sanna sanoisi.

Astan supervoima: Ilmiömäinen kyky organisoida asioita. Mitä sotkuisempi keissi, sitä paremmin Asta loistaa. Astan mielipureskeltavaa ovatkin esimerkiksi yrittäjien kauhuna tunnetut ohjelmistovaihdokset.

Johdon assistentti on apunasi tehtävässä jos toisessakin

Tilaa tehokas johdon assistentti tehtäviin, kuten:

  • Puhelimeen ja sähköposteihin vastaaminen
  • Asiakaspalvelu suomeksi ja englanniksi
  • Toimiston juoksevat asiat, kuten posti, kahvinkeitto, virastot, tukkukäynnit ym.
  • Kiire- ja kausiapulaisen työt mm. asiakaspalvelussa ja toimistossa
  • Sihteerin työt (mm. puhtaaksikirjoitus) ja toimistosihteerin sijaistaminen


Lisäksi monet muut assistentti- ja toimistopalvelut tarpeidesi mukaan – kysy lisätietoja!