Kirjanpitäjämme välittävät aidosti yrittäjistä

Kirjanpitäjämme ovat aivan erityislaatuisia. Heistä jokainen haluaa auttaa yrittäjiä ja yrityksiä parhaalla mahdollisella tavalla. Meiltä saat OMAn kirjanpitäjän, joka pitää sinusta huolen. Saat juuri sellaisen kirjanpitäjän kuin sinun yrityksesi tarpeisiin sopii.

Saat meiltä alv-kausittain aina kattavan raportin siitä, mitä yrityksellesi kuuluu ja mitä olisi syytä ennakoida. Kirjanpitäjämme ovat erikoistuneet tähän raportointiin ja tekevät sitä täydellä sydämellä.

Me haluamme yrittäjille vain parasta.

Sinun OMA kirjanpitäjäsi huolehtii mm. näistä

  • Perinteinen kirjanpito ja sähköinen taloushallinto
  • Tilinpäätös
  • Veroilmoitus
  • Palkanlaskenta
  • Kausi-ilmoitukset
  • Tilintarkastus
  • Yrityksen perustaminen
  • Sähköinen taloushallinto ja perinteinen kirjanpito


Sähköisten taloushallintopalveluiden ansioista pystymme palvelemaan yritystäsi, oli toimipisteesi sitten missä tahansa.

Mitä kirjanpitäjä maksaa? Hintamme löydät täältä!

Sähköinen talous­hallinto säästää aikaa

Ja tuo yrityksesi taloushallintoon joustavuutta!

Yrittäjän arki täyttyy nopeasti kuiteista, papereista ja tositteista. Sähköinen talous­hallinto mahdollistaa siirtymisen nykyaikaiseen kirjanpitoon, jossa voit unohtaa paperiset kuitit, hyväksyä maksuja muutamalla klikkauksella ja seurata yrityksen talousasioita reaaliajassa.

Käytössämme olevat ohjelmat:

Kirjanpitäjämme ei katoa näyttöjen taakse!

Vaikka siirtyisit sähköisiin ohjelmiin, saat kirjanpitäjältämme aina henkilökohtaista palvelua. Hän on tarkka, ajan hermolla ja helposti lähestyttävä. Kokeneena ammattilaisena hän hallitsee yrityksesi kirjanpidon monipuolisesti ja hänen puoleensa voit kääntyä niin kuittien, palkanlaskun kuin veroilmoituksenkin kanssa.

Otathan yhteyttä, kirjanpitäjämme on valmiina käärimään hihansa ja ottamaan taloushallinnostasi tukevan kopin!

Sannan sydän on yrittäjien puolella ja halu auttaa muita yrittäjiä ajoi hänet itsensäkin yrittäjyyden polulle. Sannalle taloushallinto ja numeroiden pyörittely on suorastaan rentouttavaa, melkein kuin sudokujen täyttöä. Tämän osaamisen hän haluaa valjastaa hyvään tarkoitukseen ja uskookin vakaasti tulleensa tähän maailmaan auttamaan muita.

Sannan supervoima: Yrittäjänä ymmärtää erinomaisesti yrittäjien sielunmaisemaa ja loistavana ihmistuntijana osaa roolittaa juuri oikean kirjanpitäjän kunkin yrityksen tarpeisiin.

Terri on OMA:n oma “IT-tukihenkilö”. Terri löysi tiensä taloushallintoon IT-alalta ja siksi hänen puoleensa käännytäänkin aina kun ohjelmistojen kanssa on häikkää. Ohjelmisto-osaamisen lisäksi hän on äärimmäisen kiinnostunut sisäisen laskennan asioista ja controller-tehtävistä. Hän kehittää osaamistaan jatkuvasti työn ohessa.

Terrin supervoima: On toiminut yrittäjänä entisessä elämässään ja tuntee siksi syvää paloa auttaa yrittäjiä yrittäjän näkökulmasta.

Irinalla on hyvin laaja kokemus taloushallinnon asioista. Hänellä on myös monipuolinen kielitaito ja hän palvelee asiakkaita sekä suomeksi, englanniksi että venäjäksi. Kirjanpitäjänä Irina äärimmäisen tarkka, sillä hän katsoo sen olevan paras mahdollinen tapa auttaa yrittäjiä. Kun kirjanpito on tehty hyvin, tuo se parhaimmillaan yrittäjälle selvää säästöä.

Irinan supervoima: Laaja ymmärrys sijoitustoiminnasta ja hän onkin se, jonka puoleen käännytään, kun sijoitusasioista on kyse.

Ljudmila, eli “Ljudde” tai ehkäpä jopa “Sanna 2.0”. Ljudmila on erittäin sitoutunut yrittäjien auttamiseen ja hänelle onkin sydämen asia saada yrittäjä ymmärtämään oman yrityksensä asioita. Hän ei jätä ketään pulaan ja haluaa pitää huolta asiakkaistaan. Kaiken lisäksi hän on kirjanpitäjänä hyvin tarkka ja raportoinnissa timanttinen.

Ljudmilan supervoima: Kielinero. Palvelee asiakkaita suomeksi, englanniksi, venäjäksi ja viroksi.

Elina on OMA:n sielu. Asiakkaat suorastaan lumoutuvat hänestä ja hän onkin asiakkaiden keskuudessa hyvin pidetty, sillä lämpö ja tsemppaaminen huokuu hänestä. Kaiken tämän lisäksi hänen raportointinsa on täydellisyyttä hipovaa. Hän osaa kysyä juuri oikeat kysymykset ja kas, mestariteos on valmis.

Elinan supervoima: Huikea kaksoisosaaminen: taitaa sekä palkkahallinnon että kirjanpidon. ​​​​​​​