Me olemme OMA Yrityspalvelut

Me emme ole kasvoton toimisto, jota ympäröi neljä betoniseinää ja katto. OMA Yrityspalvelut on ihmiset. Me olemme tiimi, jonka tärkein tehtävä on auttaa yrittäjiä. Meistä jokainen on sitoutunut tähän tehtävään kaikella tarmollaan ja osaamisellaan.

OMA Yrityspalvelut on perustettu vuonna 2018. Sen alkuun sysäävä voima oli halu auttaa ja siitä johtuen toiminta keskittyikin alkuun assaripalveluihin. Toiminnan kasvaessa tilitoimisto- ja taloushallintopalvelut alkoivat kuitenkin ottaa yhä enemmän jalansijaa ja nykyään ne ovatkin vallanneet leijonanosan koko toiminnasta.

Me olemme täällä sinua varten ❤️

Tutustu tiimiimme

Sannan sydän on yrittäjien puolella ja halu auttaa muita yrittäjiä ajoi hänet itsensäkin yrittäjyyden polulle. Sannalle taloushallinto ja numeroiden pyörittely on suorastaan rentouttavaa, melkein kuin sudokujen täyttöä. Tämän osaamisen hän haluaa valjastaa hyvään tarkoitukseen ja uskookin vakaasti tulleensa tähän maailmaan auttamaan muita.

Sannan supervoima: Yrittäjänä ymmärtää erinomaisesti yrittäjien sielunmaisemaa ja loistavana ihmistuntijana osaa roolittaa juuri oikean kirjanpitäjän kunkin yrityksen tarpeisiin.

Jos Astaa pitäisi kuvata yhdellä termillä. olisi se toimeen tarttuva. Hän todellakin tarttuu toimeen oli kyseessä sitten mikä tahansa asia maan ja taivaan väliltä. Asta menee asiakasyritykseen ja PUM – asiat edistyvät. Tästä syystä assaripalveluiden operatiivinen johto sopii hänelle kuin nenä päähän. Ihan tykkimuija, kuten Sanna sanoisi.

Astan supervoima: Ilmiömäinen kyky organisoida asioita. Mitä sotkuisempi keissi, sitä paremmin Asta loistaa. Astan mielipureskeltavaa ovatkin esimerkiksi yrittäjien kauhuna tunnetut ohjelmistovaihdokset.

Tuula on OMA:n luottopakki, joka on ollut mukana jo vuodesta 2019. Tuula pitää henkilöstön hellässä huomassaan, mutta on sen lisäksi palkkahallinnon kruunaamaton kuningatar. Hän ratkoo niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin haasteet. Lempinimi “toimiston tiukka” on kaikella rakkaudella annettu, sillä tosiasiassa Tuula on erittäin arvostettu ja pidetty tiiminjäsen.

Tuulan supervoima: Taitaa ja tulkitsee eri alojen TES:sit kuin vettä vain. Palkkahallinnon mestari.

Antti on taloushallinnon nouseva tähti. Antti on roolitettu OMA:n teatterissa useaan rooliin monipuolisen osaamisensa vuoksi, mutta kaikista kirkkaimmillaan hän loistaa asiakkaiden parissa. Hän toivottaa asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi ja sukkuloi erilaisten asiakkaiden tarpeiden kanssa. Voit siis hyvinkin löytää itsesi puhelimesta Antin kanssa!

Antin supervoima: Hyvin vahva 10 vuoden tausta perintäasioissa. Jos asiakas tarvitsee perintää, kääntyy koko toimiston katseet Antin suuntaan.

Anniina on uskomaton ammattilainen, jolla on lähes 20 vuoden kokemus alalta. Vaikka kilometrejä on jo takana, ei oppiminen koskaan lopu, ja Anniina opiskelee koko ajan uutta työn ohessa. Hän on hyvin lahjakas sekä ulkoisessa että sisäisessä laskennassa, ja sisäinen prosessori pyöriikin jatkuvasti huipputehoilla.

Anniinan supervoima: Mieletön prosessien kehittäjä. Asiakas ei ehdi kissaa sanoa, kun Anniinalla lähtee kela pyörimään ja taikoo ratkaisun asiakkaan tarpeisiin.

Terri on OMA:n oma “IT-tukihenkilö”. Terri löysi tiensä taloushallintoon IT-alalta ja siksi hänen puoleensa käännytäänkin aina kun ohjelmistojen kanssa on häikkää. Ohjelmisto-osaamisen lisäksi hän on äärimmäisen kiinnostunut sisäisen laskennan asioista ja controller-tehtävistä. Hän kehittää osaamistaan jatkuvasti työn ohessa.
Terri taitaa myös palkanlaskennan salat!

Terrin supervoima: On toiminut yrittäjänä entisessä elämässään ja tuntee siksi syvää paloa auttaa yrittäjiä yrittäjän näkökulmasta.

Irinalla on hyvin laaja kokemus taloushallinnon asioista. Hänellä on myös monipuolinen kielitaito ja hän palvelee asiakkaita sekä suomeksi, englanniksi että venäjäksi. Kirjanpitäjänä Irina äärimmäisen tarkka, sillä hän katsoo sen olevan paras mahdollinen tapa auttaa yrittäjiä. Kun kirjanpito on tehty hyvin, tuo se parhaimmillaan yrittäjälle selvää säästöä.

Irinan supervoima: Laaja ymmärrys sijoitustoiminnasta ja hän onkin se, jonka puoleen käännytään, kun sijoitusasioista on kyse.

Ljudmila, eli “Ludde” tai ehkäpä jopa “Sanna 2.0”. Ljudmila on erittäin sitoutunut yrittäjien auttamiseen ja hänelle onkin sydämen asia saada yrittäjä ymmärtämään oman yrityksensä asioita. Hän ei jätä ketään pulaan ja haluaa pitää huolta asiakkaistaan. Kaiken lisäksi hän on kirjanpitäjänä hyvin tarkka ja raportoinnissa timanttinen.

Ljudmilan supervoima: Kielinero. Palvelee asiakkaita suomeksi, englanniksi, venäjäksi ja viroksi.

Vanhempainvapaalla.
Nikola on eteenpäin pyrkivä ammattilainen, joka haluaa jatkuvasti kehittyä työssään. Hänellä on laaja kielitaito ja suomen ja englannin lisäksi pystyy palvelemaan asiakkaita myös slovakiaksi. Nikola on hyvin asiakaspalvelualtis ja haluaa asiakkaille vain parasta.

Nikolan supervoima: Halu palvella niin pieniä kuin suuriakin yrityksiä suuren suurella lämmöllä.

Elina on OMA:n sielu. Asiakkaat suorastaan lumoutuvat hänestä ja hän onkin asiakkaiden keskuudessa hyvin pidetty, sillä lämpö ja tsemppaaminen huokuu hänestä. Kaiken tämän lisäksi hänen raportointinsa on täydellisyyttä hipovaa. Hän osaa kysyä juuri oikeat kysymykset ja kas, mestariteos on valmis. Elinan supervoima: Elinan vahvuus on tehdä työtä asiakkaan hyväksi kärsivällisesti ja askel kerrallaan, jolloin asiakkaan jokainen toive tulee toteutetuksi täsmällisesti.